Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jackson en ex-vrouw begraven strijdbijl

Shownieuws

Michael Jackson en zijn ex Deborah Rowe hebben een punt gezet achter hun jarenlange juridische gekissebis. Ze hebben de voogdij over hun kinderen geregeld.

(Novum/AP) - Michael Jackson en zijn ex-vrouw Deborah Rowe hebben een punt gezet achter hun jarenlange juridische gekissebis. Na drie jaar getouwtrek hebben de voormalige geliefden de voogdij over hun kinderen geregeld. Het is niet bekend wat er precies is afgesproken.

De advocaat van Rowe, Marta Almli, wil niet ingaan op de details van de overeenkomst. "Ik kan weinig zeggen over de voorwaarden waaronder dit tot stand is gekomen. Ik denk wel dat het niet was gebeurd als niet iedereen zich in de regeling had kunnen vinden." Volgens Almli zijn met de overeenkomst alle geschilpunten van tafel.

Rowe zag in 2001 af van de voogdij over haar kinderen Michael Jospeh Jackson Jr. en Paris Michael Katherine Jackson, omdat ze de popster 'een geweldige vader' vond. Twee jaar later wilde ze het voogdijschap terug na een rechtszaak tegen Jackson wegens het vermeende misbruik van een 13-jarig kankerpatiëntje. Vorig jaar werd de King of Pop daarvan vrijgesproken. Sinds die tijd woont hij voornamelijk in de golfstaat Bahrein. Ook de nauwe banden die Jackson zou onderhouden met de Nation of Islam, een Amerikaanse organisatie van zwarte moslims, baren de 47-jarige Joodse Rowe zorgen.

Michael en Deborah trouwden in 1996. Drie jaar later vroeg Rowe de scheiding aan. De 48-jarige Jackson heeft nog een derde kind, Prince Michael II. Het is niet bekend wie de moeder is van die jongen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen