Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arrestatie Mel Gibson schudt Robin Williams wakker

Shownieuws

De arrestatie van Mel Gibson wegens rijden onder invloed heeft Robin Williams wakker geschud. Na het voorval heeft de acteur hulp gezocht.

De arrestatie van Mel Gibson wegens rijden onder invloed heeft Robin Williams wakker geschud. Na het voorval heeft de acteur hulp gezocht om zijn eigen drankprobleem aan te pakken. Dat zegt hij in het Amerikaanse televisieprogramma Access Hollywood dat maandag wordt uitgezonden.

De 55-jarige Williams kondigde twee weken na de arrestatie van Gibson aan dat hij in behandeling ging voor zijn alcoholverslaving. "Als Gibson werkt aan zijn problemen, kan ik dat ook." Voor hij weer naar de fles greep, stond Robin twintig jaar droog.

De 50-jarige Gibson werd op 28 juli opgepakt omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Bij zijn arrestatie zou hij hebben geroepen dat de Joden verantwoordelijk zijn voor alle oorlogen in de wereld. Gibson werd op 17 augustus veroordeeld voor het in beschonken toestand besturen van een auto. Hij kreeg een boete en moet een cursus van drie maanden volgen over de gevolgen van alcoholmisbruik.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen