Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scheiding De Roy van Zuydewijn en Margarita een feit

Shownieuws

Edwin de Roy van Zuydewijn en prinses Margarita scheiden op 8 november. Dat maakt De Roy van Zuydewijn vrijdag bekend in het televisieprogramma Een Vandaag.

Edwin de Roy van Zuydewijn en prinses Margarita scheiden op 8 november. Dat maakte De Roy van Zuydewijn vrijdag bekend in het televisieprogramma Een Vandaag. Begin dit jaar trok Margarita de scheiding nog in toen de rechter alimentatie toewees aan haar echtgenoot.

De Roy van Zuydewijn heeft een dubbel gevoel over de definitieve uitspraak. "Er is geen redden meer aan wat betreft mijn samenzijn met Margarita. Dat is het allerergste." Graag had hij gezien dat het huwelijk had standgehouden.

Prinses Margarita en De Roy van Zuydenwijn trouwden in 2001. In 2003 beschuldigde Margarita koningin Beatrix er openlijk van haar man stelselmatig tegen te werken. Ook zou Beatrix onrechtmatig onderzoek naar hem hebben laten verrichten. Ruim een jaar nadat de prinses met de beschuldigingen naar buiten trad, verliet ze haar echtgenoot. Sindsdien zijn de twee verwikkeld in een echtscheidingsprocedure.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen