Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Newton-John gelooft niet dat vriend nog leeft

Shownieuws

Olivia Newton-John gelooft niet dat haar vriend Patrick McDermot zijn dood in scène heeft gezet. Ze denkt niet dat hij ooit zijn zoon Chance zou verlaten.

Olivia Newton-John gelooft niet dat haar vriend Patrick McDermot zijn dood in scène heeft gezet. Dat vertelt de zangeres en actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People. Er gaan geruchten dat McDermott, die vorig jaar verdween tijdens een nachtelijk vistripje, nog leeft.

Hij zou spoorloos zijn verdwenen om zijn schuldeisers te ontlopen. "Dat zou hij nooit doen", zegt Newton-John. "Zijn zoon was zijn alles voor hem. Die zou hij nooit verlaten." De onduidelijkheid over wat er met haar geliefde is gebeurd, is moeilijk voor de 'Grease'-actrice. "Ik heb geen idee wat er is gebeurd. Het leven met die onwetendheid is misschien wel het zwaarst."

Ze vertelt dat de verdwijning van McDemott het moeilijkste is wat ze in haar leven heeft meegemaakt. "Ik heb kanker en een scheiding overleefd. Maar dat valt allemaal in het niets bij dit."

Om de pijn te verzachten heeft de 58-jarige Newton-John een nieuw album opgenomen. "Deze muziek is heel belangrijk geweest voor mijn verwerkingsproces", vertelt ze over de cd 'Grace and gratitude', die bol staat met oosterse invloeden zoals Tibetaanse psalmen. "Het album is een spirituele reis."

Olivia Newton-John is wereldwijd bekend van haar rol in de filmmusical 'Grease', waarin ze de tegenspeelster is van John Travolta. Liedjes als 'You're the one that I want' en 'Summer nights' werden wereldwijd top 10-hits.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen