Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna is bestbetaalde zangeres ter wereld

Shownieuws

Madonna mag zichzelf de best betaalde zangeres ter wereld noemen! De Material Girl verdiende in 1 jaar ruim 39 miljoen euro.

Madonna mag zich de bestbetaalde zangeres ter wereld noemen. Ze verdiende in een jaar tijd ruim 39 miljoen euro en versloeg daarmee niet alleen Britney Spears, maar verwierf ook een plaatsje in de nieuwste editie van het Guiness Book of World Records.

Ook de salarisstrookjes van Oprah en Winfrey en Nicole Kidman zijn goed voor een vermelding in de jaarlijkse uitgave van wereldrecords. Zo is Winfrey de bestbetaalde televisiepersoonlijkheid en mag Nicole Kidman zich recordhouder van het hoogste salaris van een actrice per minuut noemen. Voor een vier minuten durend spotje van Chanel kreeg ze bijna drie miljoen euro betaald.

Sigourney Weaver deelt met Brigitte Nielsen en Geena Davis de titel voor de langste actrice: alle drie de vrouwen zijn 1.83 meter. De autobiografie van Hilary Clinton was goed voor de titel 'snelst verkopende non-fictie'. Van het boek gingen op één dag tweehonderdduizend exemplaren over de toonbank.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen