Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney Spears ontslaat woordvoerder'

Shownieuws

Britney Spears heeft haar woordvoerder Leslie Sloane-Zelnick ontslagen. De 21-jarige zangeres zou voortaan zelf haar pr-zaakjes willen regelen.

Britney Spears heeft haar woordvoerder Leslie Sloane-Zelnick ontslagen, omdat de zangeres voortaan zelf haar pr-zaken wil regelen. Dat meldt de Amerikaanse website Radar.

Spears zou hebben gemerkt dat ze Sloane-Zelnick niet meer nodig had, nadat ze zelf de publiciteitszaken rond de geboorte van haar zoon Sutton Pierce in handen nam. Ze regelde een lucratieve deal rond de rechten op de foto's van haar jongste zoon, die 12 september is geboren. De foto's verschijnen binnenkort in het tijdschrift People. De zangeres sloeg eerder een bod van OK! af.

Britney is niet de eerste ster die Sloane-Zelnick dumpt na een jarenlange samenwerking. Begin dit jaar werd de pr-dame al ontslagen door Katie Holmes, na een samenwerking van negen jaar. Sloane-Zelnick mag overigens niet klagen: zij voert nog altijd het woord namens andere beroemdheden als Lindsay Lohan en Jennifer Lopez.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen