Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Brad Pitt wil film maken met Ali G'

Shownieuws

Brad Pitt wil een film maken met Sacha Baron Cohen, alias Ali G. en Borat. Brad heeft grote bewondering voor de Britse komiek.

'Brad Pitt wil film maken met Ali G'

Brad Pitt wil een film maken met de man achter Ali G. De acteur heeft grote bewondering voor komiek Sacha Baron Cohen, vooral sinds hij zijn nieuwe film heeft gezien. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Life & Style. Pitt is bevriend met Cohen sinds die het huis huurde waar Pitt en zijn ex-vrouw Jennifer Aniston woonden in Los Angeles.

De Engelse komiek kreeg internationale faam door zijn typetjes Ali G en Borat uit zijn televisieprogramma Da Ali G Show. In 2002 kwam zijn eerste film uit, 'Ali G Indahouse'. In 'Borat: cultural learnings of America for make benefit glorious nation of Kazakhstan' wordt Cohens alter ego Borat, een verslaggever uit Kazachstan, gevolgd op zijn ontdekkingsreis door de Verenigde Staten.

Volgens een bron bij het tijdschrift is Pitt zo onder de indruk van de kwaliteiten van Cohen, dat hij met hem wil samenwerken. "Brad noemde de film geniaal en is vastbesloten een project te vinden waarin hij kan samenwerken met Sacha. Ze zijn al een paar keer bij elkaar gekomen, dus een project zal niet lang op zich laten wachten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen