Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Charlie Sheen duurste ster in komedie

Shownieuws

Charlie Sheen is binnenkort de bestbetaalde komisch acteur op televisie. De acteur krijgt mogelijk bijna drie ton per aflevering van 'Two and a half men'.

Charlie Sheen is binnenkort de bestbetaalde komisch acteur op televisie. De 41-jarige acteur krijgt mogelijk 350 duizend dollar, ruim 275 duizend euro, per aflevering van de serie 'Two and a half men'. Daarin speelt hij de hoofdrol. Dat melden bronnen aan het persbureau Reuters. Sheen onderhandelde twee maanden met de Amerikaanse zender CBS over zijn salaris.

In de serie speelt Sheen een tevreden vrijgezel, die zijn levensstijl aanzienlijk moet aanpassen wanneer zijn broer en diens 10-jarige zoontje bij hem komen wonen. Het afgelopen jaar was de komedie het best bekeken programma in de Verenigde Staten.

Met zijn nieuwe salaris is Sheen niet de bestbetaalde komisch acteur in de geschiedenis. Die eer is voor Ray Romano, die in het laatste seizoen van de serie Everybody loves Raymond per aflevering ruim anderhalf miljoen euro kreeg.

Sheen, die eerder dit jaar scheidde van voormalig Bond-girl Denise Richards, werd in de jaren tachtig bekend met rollen in films als 'Platoon' en 'Young guns'. Later was hij naast Heather Locklear te zien in de televisieserie Spin City.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen