Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Crocodile Hunter rekende op vroege dood

Shownieuws

Angst was krokodillenjager Steve Irwin vreemd als het om de dood ging. Dat vertelde zijn weduwe Terri Irwin in een interview bij een Australische omroep.

Crocodile Hunter rekende op vroege dood

(Novum/AP) - Steve Irwin was niet bang voor de dood. De gevaarlijke dieren waar hij tijdens zijn werk mee in aanraking kwam, boezemden hem geen angst in. Dat vertelde zijn weduwe Terri Irwin in een interview dat is uitgezonden door de Australische omroep Nine Network.

Terri en Steve geloofden niet dat de Crocodile Hunter de dood zou vinden door toedoen van een dier. "Ik dacht altijd dat hij uit een boom zou vallen. Steve dacht te overlijden bij een auto-ongeluk", zei Terri. Volgens haar was Steve ervan overtuigd dat hij vroeg zou sterven. "Op een bepaalde manier ben ik er dankbaar voor dat hij dat zo duidelijk heeft gezegd. Nu was ik er in elk geval op voorbereid."

Steve Irwin overleed op 4 september na een steek van een pijlstaartrog in zijn hart. Dit gebeurde in de buurt van het Great Barrier Reef, tijdens opnamen voor een televisieserie. Zijn plotselinge dood dompelde Australië in rouw.

Terri sprak ook over het moment dat ze te horen kreeg dat haar man was overleden. Ze was een paar dagen met haar twee kinderen naar het eiland Tasmanië en kreeg te horen dat ze contact moest opnemen met de broer van Steve. "Hij vertelde me dat er een duikongeluk was geweest en dat Steve dood was. Ik explodeerde bij het horen van die woorden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen