Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marc Anthony slaat zijn vrouw Jennifer Lopez

Shownieuws

De opnamen van de film 'El cantante' waren soms pijnlijk voor Jennifer Lopez. Haar man Marc Anthony sloeg haar echt tijdens de opnamen van bepaalde scènes.

Jennifer Lopez heeft flink wat blauwe plekken overgehouden aan de samenwerking met haar man Marc Anthony. Het stel speelt samen in de film 'El cantante' ('The singer') over het leven van salsalegende Hector Lavoe. Anthony speelt de rol van de Puerto Ricaanse zanger en Lopez kruipt in de huid van diens vrouw.

In de scènes over het huishoudelijke geweld in huize Lavoe hield Anthony zich volgens de Britse krant The Sun niet in. Regisseur Leon Isacha vertelt aan de krant dat Marc zijn vrouw echt raakte tijdens de opnamen. "Hij moest voor zijn rol heel veel ringen dragen en dat zorgde voor blauwe plekken bij Jennifer."

Lopze vertelde eerder deze week aan het Amerikaanse tijdschrift People dat het echtpaar geen moeite had samen te werken op de set. "We laten ons allebei niet in met dingen waarin we niet geloven. Het was voor ons beiden een project met passie. Ik liep al vijf jaar lang rond met het idee voor deze film."

'El cantante' ging dinsdag in première op het Toronto Film Festival in Canada. Het is onduidelijk wanneer de film in Nederland te zien is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen