Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christie Brinkley vraagt scheiding aan

Shownieuws

Christie Brinkley heeft een scheiding aangevraagd van haar man na een 10-jarig huwelijk. Hij had twee maanden geleden een affaire met een 18-jarige werknemer.

(Novum/AP) - Christie Brinkley gaat na tien jaar scheiden van haar man Peter Cook. Dit heeft de advocaat van de 47-jarige Cook bevestigd. De scheiding komt twee maanden nadat zijn relatie met een 18-jarige vrouwelijke werknemer aan het licht kwam. Het 52-jarige topmodel kreeg lucht van die affaire, toen de stiefvader van het meisje daarachter was gekomen.

Volgens zijn advocaat heeft Cook spijt van wat er is gebeurd. "Hij hoopte samen met Brinkley de problemen op te lossen. Hij wilde hun huwelijk redden." Kort nadat de affaire van Cook uitkwam bood hij hiervoor publiekelijk zijn excuses aan in de Amerikaanse krant New York Post.

Eerder was Brinkley getrouwd met de Fransman Jean-François Allaux, ontwerper Richard Taubman en zanger Billy Joel. Brinkley en Cook trouwden in 1996 en hebben een 8-jarige dochter, Sailor. Cook adopteerde de zoon van Brinkley, de 11-jarige Jack, uit een vorig huwelijk van het topmodel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen