Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix wenst grove cabaretière het beste

Shownieuws

Johan Vlemmix is niet boos op Sara Kroos. De cabaretière maakte de entertainer belachelijk toen zij woensdagavond samen te gast waren bij Pauw & Witteman.

Johan Vlemmix is niet boos op Sara Kroos, de cabaretière die hem belachelijk maakte toen zij woensdagavond samen te gast waren in het televisieprogramma Pauw & Witteman. "Als ik haar tegenkom, nodig ik haar uit voor een kop koffie", zegt de 47-jarige entertainer in ruste. "Ik hoop dat ze een leuk televisieprogramma gaat maken."

De Oranjegezinde zanger is het bovendien wel gewend om te worden afgekraakt. "Ik heb wel voor hetere vuren gestaan. Ik zat ook wel met een moeilijk verhaal." Vlemmix vertelde over zijn tijd in de gevangenis wegens illegaal wapenbezit. Zijn criminele verleden stond vorige week, na jaren verborgen te zijn gebleven, plots in de schijnwerpers.

Het gastenboek van de cabaretière uit het BNN-programma De Lama's stroomde na de uitzending vol met kritiek. Internetgebruikers waren woedend over de manier waarop ze Vlemmix verschillende malen in de rede viel en hem bijtende opmerkingen toevoegde.

Op haar weblog schrijft Kroos donderdag dat zij Vlemmix helemaal niet heeft gekwetst. "Na alle reacties in het gastenboek wil ik slechts één onduidelijkheid toelichten over de uitzending van gisteren", schrijft ze. "De heer Vlemmix en ik hebben elkaar na de uitzending nog gesproken en hij was niet gekwetst of beledigd door mij. Wij zijn goed uit elkaar gegaan."

Na de uitzending kreeg Vlemmix veel steunbetuigingen, zegt hij zelf. "Meer dan vijfenzeventig procent ging over Sara."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen