Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stephen Baldwin bidt voor 'waarheid' Tom Cruise

Shownieuws

Stephen Baldwin bidt voor de ziel van Tom Cruise. "Cruise staat bovenaan mijn lijst van Hollywoodsterren waar ik voor bid", vertelt de 'herboren christen'.

Acteur Stephen Baldwin bidt voor de ziel van Tom Cruise. Dat vertelt de 'herboren christen' aan het Amerikaanse tijdschrift Radar. "Tom Cruise staat bovenaan de lijst van Hollywoodsterren waar ik voor bid." De ster uit onder anderen 'The Usual Suspects' en 'Threesome' zegt te hopen dat de Heilige Geest zich over Cruise ontfermt en hem 'de waarheid' zal laten zien.

Baldwin vertelt dat Cruise een 'hele andere man' is dan de acteur met wie hij in 1989 samenwerkte voor de film 'Born on the 4th of july'. "Zijn kracht was dat hij een normale jongen was gebleven, dat is hij nu volledig kwijt."

Tom Cruise kwam het laatste jaar veel in de media. Zijn uitlatingen over zijn relatie met verloofde Katie Holmes, haar zwangerschap en de geboorte van hun eerste kind Suri zorgden voor ergernis. Vooral na zijn optreden in de talkshow van Oprah Winfrey barstte de kritiek los. Hij sprong op en neer op de bank en schreeuwde hoe blij hij was met Holmes.

Ook zijn sterke band met de Scientology-leer en de opvattingen die hij daaraan ontleent, zorgen regelmatig voor ophef.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen