Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Nicole was geheugen tijdelijk kwijt

Shownieuws

Na het overlijden van haar 20-jarige zoon is Anna Nicole Smith radeloos. Ze krijgt kalmerende middelen toegediend en leed tijdelijk aan geheugenverlies.

(Novum/AP) - Na het overlijden van haar 20-jarige zoon Daniel is Anna Nicole Smith radeloos van verdriet. Ze krijgt kalmerende middelen toegediend en leed tijdelijk aan geheugenverlies. Dat zegt een woordvoerder van Smith.

Daniel Wayne Smith overleed zondag in het ziekenhuis op de Bahama's, waar zijn moeder drie dagen eerder beviel van een dochter. Toen Daniel kwam te overlijden, was de advocaat van de 38-jarige Anna Nicole, Howard K. Stern, aanwezig. Hij moest haar telkens weer vertellen dat haar zoon was overleden, nadat zij zich door geheugenverlies niets meer herinnerde. Dat zegt een woordvoerder van de voormalige Playmate.

Justitie vermoedt de doodsoorzaak van Daniel, maar wacht het toxicologisch rapport af dat vrijdag verschijnt. Volgens de politie had het slachtoffer geen illegale drugs in zijn bezit. De lijkschouwer zei geen tekenen van fysiek letsel te hebben gevonden.

Anna Nicole, wier echte naam Vicki Lynn Hogan is, trouwde in 1994 op 26-jarige leeftijd met J. Howard Marshall II. De 89-jarige Amerikaanse olietycoon uit Texas overleed het jaar daarop. De Amerikaanse Anna Nicole is sindsdien met zijn familie in strijd verwikkeld om de erfenis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen