Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe start voor Whitney Houston na scheiding

Shownieuws

Whitney Houston lijkt zichzelf weer bij elkaar geraapt te hebben. Ze heeft een einde gemaakt aan haar tumultueuze huwelijk en werkt aan een nieuw album.

(Novum/AP) - Zangeres Whitney Houston lijkt zichzelf weer bij elkaar geraapt te hebben. De zangeres heeft een einde gemaakt aan haar tumultueuze huwelijk met Bobby Brown en werkt aan een nieuw album.

De 43-jarige Houston vroeg woensdag een scheiding aan na een huwelijk van veertien jaar. Met Bobby Brown heeft ze een 13-jarige dochter, Bobbi Kristina. Het huwelijk was vanaf het begin onrustig. Door de jaren heen werd 'bad boy' Brown vaak opgepakt wegens drugs- en alcoholmisbruik. In 2003 belandde hij bijna in de gevangenis, omdat hij Whitney zou hebben mishandeld.

Tijdens het huwelijk liep ook het imago van Whitney een flinke deuk op door drugsgebruik. De zangeres werd een aantal keren opgenomen in een afkickkliniek. Vorig jaar waren de huwelijksperikelen van het stel te volgen in de realityserie 'Being Bobby Brown' op de Amerikaanse zender Bravo.

Houston verscheen dinsdag voor het eerst in tijden in het openbaar met haar producer en mentor Clive Davis. Hij vertelde dat de r&b-diva werkt aan een comeback. Haar laatste album 'One Wish: The Holiday Album', met covers van kerstliedjes, flopte in 2003.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen