Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit brengt nieuwe album per helikopter rond

Shownieuws

Jan Smit gaat donderdag per helikopter langs langs enkele zorgcentra en ziekenhuizen. Hiermee hebben die mensen als eerste het nieuwe album van Smit in handen.

Jan Smit gaat donderdag per helikopter langs acht organisaties met een goed doel. Zij krijgen als eerste het nieuwe album 'Op weg naar geluk' in handen. Dit meldt de Sponsor Loterij, die met het idee was gekomen. Vrijdag ligt het album van Jan Smit in de winkels.

Voor een grote groep fans is het niet altijd mogelijk om de concerten van de zanger bij te wonen. De rollen worden nu omgedraaid, want Jan gaat donderdag bij enkele zorgcentra en ziekenhuizen bij zijn fans op bezoek. "Ik wil dit keer de primeur van mijn album aan mensen geven die normaal gesproken niet bij mijn optreden aanwezig kunnen zijn. Bijvoorbeeld door een ernstige ziekte, ouderdom of een handicap", zegt Jan.

De eerste single van het album 'Als de morgen is gekomen' is de derde nummer 1-hit van Jan. In 1997 en 2005 bereikte Jan met 'Ik zing dit lied voor jou alleen' en 'Laura' ook al de hoogste positie van de hitlijst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen