Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Kraay roemt vechtlust verlamde vriendin

Shownieuws

Hans Kraay junior heeft veel waardering voor de strijdlust van zijn gedeeltelijk verlamde vriendin. "Het is fantastisch om te zien hoe ze aan het vechten is."

Hans Kraay junior heeft veel waardering voor de strijdlust van zijn gedeeltelijk verlamde vriendin Sofie. "Het is fantastisch om te zien hoe ze aan het vechten is", vertelt de 45-jarige televisiepresentator woensdag op de website Sterrenstek. De 22-jarige Sofie heeft een vaatvernauwing in haar hersenen. Ze is vrijdag op in het ziekenhuis opgenomen met verlammingsverschijnselen. Ze heeft geen gevoel meer in haar rechterbeen en kan haar rechterarm nauwelijks nog bewegen.

Na de tranen is de strijd begonnen, zegt Kraay. "Die meid vecht voor wat ze waard is." Sofie begint zich volgens Kraay alweer doelen te stellen. "Het is echt ongelooflijk waar ze dat vandaan haalt."

Kraay is voormalig profvoetballer van onder meer FC Den Bosch. Sinds 1998 is hij in dienst van SBS 6, onder meer als verslaggever bij voetbalwedstrijden. Momenteel is hij te zien als presentator van het programma Lachen om Home Video's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen