Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jane Fonda vindt berisping Lindsay Lohan terecht

Shownieuws

Jane Fonda vindt het terecht dat Lindsay Lohan een uitbrander kreeg door haar gedrag op de set van 'Georgia rule'. De producent had met stappen gedreigd.

(Novum/AP) - Jane Fonda vindt het terecht dat haar tegenspeler Lindsay Lohan een uitbrander heeft gekregen vanwege haar gedrag op de filmset van 'Georgia rule'. Eerder noemde de producent van de film, James Robinson, Lohan onverantwoordelijk en onprofessioneel. De actrice verscheen meerdere malen te laat op de set en kwam ook wel eens helemaal niet opdagen. Als excuus voerde ze aan dat ze uitgeput was.

De 68-jarige Fonda vindt dat mensen die hun werk laten lijden onder andere bezigheden eens in de zoveel tijd gewaarschuwd moeten worden. "Je hebt iemand nodig die ze vertelt dat het zo niet verder kan. Het standje dat Lohan kreeg was gerechtvaardigd", vertelt de actrice in een interview met het Amerikaanse programma Access Hollywood.

Robinson had gedreigd met juridische stappen als het gedrag van Lohan niet zou veranderen. Hij vertrouwde de 'smoesjes' van Lohan niet. "We zijn ons ervan bewust dat jouw onophoudelijke gefeest de oorzaak is van die zogenaamde uitputting", schreef hij in het Amerikaanse tijdschrift People. Fonda is het eens met zijn uitspraken. "Lohan staat in de bladen, dus je weet altijd waar ze mee bezig is. Ze gaat de hele tijd naar feestjes." Desondanks vindt Fonda de 20-jarige actrice sympathiek. "Ik wil haar wel in mijn armen sluiten tot ze opgegroeid is. Ze is nog zo jong."

In 'Georgia rule' speelt Lohan een rebellerende tiener. Ze brengt de zomer door bij haar oma Georgia, gespeeld door Fonda. Lindsay is bekend als actrice en zangeres. Ze bracht twee albums uit en speelde in films als 'Mean girls', 'Just my luck' en 'A prairie home companion'. Fonda is bekend van onder meer 'Cat Ballou' (1965), 'Barbarella' (1968) en 'Stanley & Iris' (1990).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen