Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katja en Thijs zijn een echtpaar

Shownieuws

Katja Schuurman en Thijs Römer zijn dinsdagmiddag getrouwd. De twee sterren beloofden elkaar eeuwige trouw onder het toeziend oog van tal van beroemdheden.

Katja en Thijs zijn een echtpaar

Katja Schuurman en Thijs Römer zijn dinsdagmiddag getrouwd op een kasteel in het Franse dorpje Vallery. De huwelijksvoltrekking zou zich aanvankelijk buiten afspelen, maar door het slechte weer vond de plechtigheid binnen plaats. Dat meldt het televisieprogramma Shownieuws dinsdag. Het management van de 31-jarige actrice wilde de hele dag geen commentaar geven.

De twee sterren beloofden elkaar eeuwige trouw onder het toeziend oog van beroemdheden als Winston Gerschtanowitz, Renate Verbaan, Johnny de Mol, Gijs Staverman en Katja's zingende zusje Birgit. Grote afwezige was Theo van Gogh, die in november 2004 werd vermoord door een moslimfundamentalist. Het stel had elkaar dat jaar ontmoet op de set van Van Goghs dramaserie 'Medea'.

Römer vroeg zijn vriendin op 31 december om twaalf uur 's nachts ten huwelijk in het Russische Vladivostok, waar het stel op vakantie was voor een reis met de Transsiberië express. Beide acteurs waren niet eerder getrouwd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen