Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anneke Grönloh op de planken bij Purper

Shownieuws

Anneke Grönloh is de komende maanden te zien bij de cabaretgroep Purper. Op dit moment speelt de groep de show 'Purper 100'. De diva speelt vijftig keer mee.

Anneke Grönloh op de planken bij Purper

Anneke Grönloh is de komende maanden te zien bij de cabaretgroep Purper. Op dit moment speelt de groep de voorstelling 'Purper 100'. De manager van Anneke, Bart Peeters, zei dinsdag dat de diva vijftig shows heeft toegezegd aan Purper. Anneke treedt op als gastvedette.

Cabaret is nieuw voor de zangeres. Anneke vindt het daarom erg spannend, maar ook erg leuk, zegt Peeters. Dat ook haar goede vriend Jos Brink tot de theatergroep behoort, maakt het extra plezierig. Om mee te spelen in de voorstellingen heeft Anneke concerten in Maleisië uitgesteld. Purper treedt elke voorstelling op met een gastvedette. Op dit moment vervullen Corry Brokken en Angela Groothuizen die rol.

De zangeres is bekend van nummers als 'Brandend zand' en 'Soerabaja'. Ze heeft ook vijf vermeldingen in het Guinness Book of Records. Ze stond met 24 weken het langst op de eerste plaats van de Nederlandse hitlijst. Ook stond ze het langst met een album in de hitparade: dit hield Anneke 37 maanden vol. Theatergroep Purper bestaat uit Frans Mulder, Erik Brey, Jos Brink, Tony Neef en Rop Verheijen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen