Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sir Paul sluit Heather buiten

Shownieuws

Heather Mills heeft maandag zonder succes geprobeerd om het huis van haar ex-geliefde Paul McCartney te betreden. Dit meldt de krant The Daily Mail.

Sir Paul sluit Heather buiten

Heather Mills heeft maandag zonder succes geprobeerd om het huis van haar voormalige geliefde Paul McCartney te betreden. Dit meldt de Britse krant The Daily Mail. Mills arriveerde 's middags met haar dochter Beatrice en een lijfwacht bij het huis van de ex-Beatle. Hier kon ze niet naar binnen, doordat er nieuwe sloten in de deuren waren gezet. De beveiliging van McCartney belde de politie toen de bodyguard van Heather probeerde naar binnen te klimmen.

De politie wil niet bevestigen dat Mills is aangehouden, maar heeft wel gezegd dat 'een vrouw' in de buurt van de woning is aangesproken. Volgens een woordvoerder vond er geen misdrijf plaats. De woordvoerder van de zanger weigert commentaar te geven.

Mills en McCartney liggen momenteel in scheiding. De Britse krant The Sun verklaarde maandag dat Sir Paul de tegoeden op hun gezamenlijke bankrekening heeft bevroren. De ex-Beatle zou boos zijn op Mills omdat zij ongevraagd grote bedragen van de rekening heeft opgenomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen