Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Natasha Bedingfield zingt voor Rocky

Shownieuws

Sylvester Stallone heeft Natasha Bedingfield gestrikt voor het openingsnummer van zijn film 'Rocky VI'. Ze is te horen in een scène waarin Rocky terugblikt.

Sylvester Stallone heeft Natasha Bedingfield gestrikt voor het openingsnummer van zijn nieuwe film 'Rocky VI'. Het nummer is te horen in een scène waarin de bokser Rocky terugkijkt op zijn verleden. Dit vertelt een anonieme bron tegen de Britse krant The Sun. De Britse zangeres werd op een feestje in Los Angeles benaderd door de 60-jarige Stallone. De acteur is erg onder de indruk van de stem van de 24-jarige Bedingfield. De Britse krant meldt dat Stallone de vocaliste niet alleen vroeg voor het openingnummer, de acteur wilde op het feestje ook met haar op de foto. Het aanbod was serieus. Binnen enkele dagen tekende Beddingfield een contract.

De film gaat over de bokser Rocky Balboa. Stallone speelt niet alleen de hoofdrol in de zesde film uit de serie, hij neemt ook het script en de regie voor zijn rekening. 'Rocky VI' wordt eind dit jaar in de bioscopen verwacht in Amerika. Bedingfield, de zus van zanger Daniel, is bekend van onder meer de nummers 'Unwritten' en 'I bruise easily'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen