Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kane wil af van piraterij door fans

Shownieuws

Kane heeft fansites opgeroepen opnamen van nieuwe nummers van de sites te verwijderen. De opnamen zijn gemaakt tijdens try-outs van de band.

Kane wil af van piraterij door fans

Kane heeft de fans op de officiële website van de band streng toegesproken. Tijdens enkele try-outs, die de afgelopen weken plaatsvonden in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, zouden fans met hun mobiele telefoons en mp3-spelers opnamen hebben gemaakt van nieuwe nummers als 'Scream' en 'I belong to you'. De opnamen zijn op fansites geplaatst en ze zijn te downloaden.

Op de site roept Kane onder de kop 'Stay away from the new songs' op de nummers onmiddellijk van de sites te verwijderen. "We doen nooit echt moeilijk over dit soort dingen, behalve waar het gaat om nieuwe dingen. Vriendelijk dus nog deze keer, maar wel rap moven dus." De try-outs waren bedoeld als oefening voor het grote concert op het Malieveld in Den Haag, dat voor 26 augustus gepland staat. Na de show wil de band een tijdje werken aan nieuwe nummers. Het volgende album komt mogelijk volgend jaar uit.

Verder schrijft zanger Dinand Woesthoff op de site dat de bandleden, nu de try-outs achter de rug zijn, een paar weken vakantie hebben. Hij benadrukt dat hij en zijn vriendin Lucy niet gaan trouwen. Gitarist Dennis van Leeuwen wel. Het 35-jarige bandlid geeft deze maand zijn jawoord aan fotografe Karen Rosetzky.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen