Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss weer met Pete gespot op festival

Shownieuws

Kate Moss en Pete Doherty zijn samen in het openbaar verschenen. Hiermee lijkt het voormalige koppel te bevestigen dat zij weer bij elkaar zijn.

Kate Moss weer met Pete gespot op festival

Kate Moss en Pete Doherty zijn zondag samen verschenen bij een Engels rockfestival. Dat meldt de Britse krant The Mirror dinsdag. Met hun gezamenlijke verschijning lijken de voormalige geliefden de geruchten te bevestigen dat ze weer een relatie hebben.

In november vorig jaar zette topmodel Moss een punt achter hun knipperlichtrelatie, nadat Doherty was aangehouden wegens drugsbezit. De Babyshambles-zanger is verslaafd aan heroïne en cocaïne.

Doherty lijkt momenteel serieus af te kicken. Hij verklaarde onlangs dat hij een implantaat met Naltrexone in zijn onderbuik wilde laten plaatsen. Dit middel zou de behoefte aan opiaten - drugs op basis van opium zoals heroïne en methadon - doen verminderen.

Volgens The Mirror zou Moss aan vrienden hebben verteld dat ze het heerlijk vindt om weer met Doherty samen te zijn. En dat ze hoopt samen te blijven, nu hij zijn gevecht tegen drugs lijkt te winnen.

Aanwezigen op het Rhythm Festival in Clapham verklaarden dat het koppel er heel gelukkig uitzag. "Ze waren continu aan het lachen en zaten de hele tijd aan elkaar. Het leek net een pasgetrouwd stel."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen