Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Michael Jackson slachtoffer van samenzwering'

Shownieuws

Voormalige medewerkers van Michael Jackson hebben er alles aan gedaan om de ster financieel ten gronde te richten. Dit zegt zijn woordvoerster.

Een groep van voormalige medewerkers van Michael Jackson heeft er alles aan gedaan om de ster financieel te gronde te richten. Dit beweert een woordvoerder van Jackson volgens het Britse persbureau Reuters. Ze baseert zich op documenten die Jackson onlangs zijn overhandigd. Het gaat vooral om een schriftelijk verzoek om mee te helpen de 'King of Pop' failliet te laten gaan.

De 47-jarige zanger stond vorig jaar terecht wegens het vermeende misbruik van kinderen, terwijl zijn financiële problemen zich opstapelden. De woordvoerder weigert de namen te noemen van de betreffende oud-medewerkers, maar zegt dat Jackson inmiddels een juridisch team op de zaak heeft gezet. Ook laat ze weten dat mogelijk schadevergoeding wordt geëist.

Na zijn vrijspraak in de misbruikzaak heeft Jackson zoveel mogelijk de publiciteit gemeden. De woordvoerder laat weten dat de gevallen ster op zoek is naar een huis in Europa en begonnen is aan de opnamen van zijn nieuwe album, dat volgend jaar moet uitkomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen