Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon voor ster uit The Wonder Years

Shownieuws

Het voormalige kindsterretje Fred Savage is vader geworden. Jennifer Stone, de vrouw van de acteur uit The Wonder Years, beviel zaterdag van een gezonde zoon.

Zoon voor ster uit The Wonder Years

(Novum/AP) - Het voormalige kindsterretje Fred Savage is vader geworden. Jennifer Stone, de vrouw van de acteur uit The Wonder Years, beviel zaterdag van een gezonde zoon. Dat heeft de woordvoerder van Savage dinsdag bevestigd. Het kind heeft nog geen naam gekregen.

Savage speelde van 1988 tot 1993 de opgroeiende puber Kevin Arnold in The Wonder Years. Hij moest voor de serie verhuizen naar Los Angeles. Daarbij liet hij zijn buurmeisje Jennifer Stone achter in Chicago. De twee kwamen elkaar elf jaar later weer tegen op een feestje. Ze zijn eind 2004 getrouwd. De pasgeboren zoon is hun eerste kind.

Na The Wonder Years heeft de nu 30-jarige Savage vooral achter de camera gestaan. Hij regisseerde voornamelijk Amerikaanse jeugdseries als Drake & Josh en Phil of the Future. Begin dit jaar was hij in de Verenigde Staten nog op televisie te zien in de comedy Crumbs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen