Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon: liefde op het eerste gezicht

Shownieuws

Het was liefde op het eerste gezicht voor Gordon en zijn nieuwe vriend Bartho. Bij de eerste ontmoeting hebben ze elkaar wel een minuut aangestaard.

Gordon: liefde op het eerste gezicht

Het was liefde op het eerste gezicht voor Gordon en zijn nieuwe vriend Bartho. De twee leerden elkaar kennen in de kleedkamer van VVD-minister Rita Verdonk, toen zij en Gordon te gast waren in de studio van Reinout Oerlemans. "Toen ik er binnenstapte, zag ik direct de rug van, wat later zou blijken, Bartho. Hij zit in de campagneploeg van Rita", vertelt de 38-jarige zanger dinsdag in De Telegraaf. "En geloof het of niet. Hij had zich nog niet omgedraaid en ik dacht: dit is hem. We hebben elkaar wel een minuut aangestaard."

Omdat de 28-jarige Bartho net een relatie van acht jaar met een vrouw achter de rug had, was er niet direct sprake van vastigheid met Gordon. Pas onlangs besloot het paar de liefde een kans te geven, tot grote blijdschap van de Amsterdamse zanger, die het alleen zijn wel welletjes vond geweest.

Voor Gordon staat een nieuwe liefde ook voor een nieuw telefoonnummer. "Weg met al die kansloze types aan wie ik ooit mijn nummer heb gegeven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen