Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barry Manilow moet onder het mes

Shownieuws

Barry Manilow stopt tijdelijk met optreden vanwege een heupoperatie. De Amerikaanse zanger moet onder het mes om kraakbeen in zijn heupen te laten herstellen.

Barry Manilow moet onder het mes

Barry Manilow stopt tijdelijk met optreden vanwege een heupoperatie. De Amerikaanse zanger moet onder het mes om beschadigd kraakbeen in zijn heupen te laten herstellen. Manilow lijdt sinds jaren aan een pijnlijke heupafwijking, die door het voortdurend geven van optredens alleen maar erger wordt. Zijn herstel neemt naar verwachting acht weken in beslag.

Manilow blijft doorgaan met optreden tot na de uitreiking van de Emmy Awards op 27 augustus en wordt daarna opgenomen. Door de operatie mist de 63-jarige Amerikaan twintig optredens in het Hilton Hotel in Las Vegas, waar hij wekelijks enkele optredens geeft. De zanger heeft een exclusief vierjarig contract met het hotel en moet de gemiste optredens volgend jaar inhalen. Halverwege oktober treedt hij weer op ter promotie van zijn nieuwe album 'The greatest songs of the sixties', dat op 31 oktober uitkomt.

De Amerikaan heeft wereldwijd meer dan 75 miljoen platen verkocht. In 1975 scoorde hij zijn grootste hit in Nederland met het nummer 'Copacabana (at the Copa)', waarmee hij de zesde positie van de Nederlandse Top 40 bereikte. Ook is hij bekend van het nummer 'Mandy'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen