Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Colin Farrell is slecht in bed'

Shownieuws

Colin Farrell weet tussen de lakens minder te overtuigen dan op het witte doek. Dat beweert Angelique Jerome, de voormalige au-pair van filmmaker Woody Allen.

Colin Farrell weet tussen de lakens minder te overtuigen dan op het witte doek. Dat beweert Angelique Jerome, de voormalige au-pair van filmmaker Woody Allen. Jerome deelde drie keer het bed met de Miami Vice-ster en is niet bepaald te spreken over zijn bedprestaties, zegt ze in de Britse krant The Sunday Mirror. "Op het scherm komt hij over als een tijger, maar achter gesloten deuren is hij eerder een soort Mickey Mouse."

De 24-jarige Française ontmoette de acteur in Londen op de filmset van de laatste, nog titelloze, film van Allen, waarin Farrell een rol speelt. Jerome geeft toe dat de 30-jarige Ier in eerste instantie een grote aantrekkingskracht op haar uitoefende. "Hij heeft een prachtlichaam en beschikt over een charme waar iedere vrouw op valt."

In bed bleek de stoere Farrell een stuk minder te presteren. Volgens Jerome zag de acteur er nerveus, onhandig en vooral onzeker uit. Bovendien was de seks maar van korte duur. "We hebben drie keer de liefde bedreven, maar de werkelijke seks bedroeg misschien tien minuten in totaal."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen