Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader verkoopt foto's Jessica en Ashlee Simpson

Shownieuws

Joe Simpson werpt zich naast manager op als persoonlijke paparazzo voor zijn dochters Jessica en Ashlee. Hij zou nauw samenwerken met fotopersbureau WireImage.

Joe Simpson gaat wel heel ver in de controle over de publiciteit rond zijn dochters Jessica en Ashlee. Hij is tegenwoordig niet meer alleen vader en manager van zijn zingende kroost, hij werpt zich ook op als hun persoonlijke paparazzo. De laatste tijd wordt Simpson steeds vaker op rode lopers gesignaleerd met een camera.

Volgens de Amerikaanse website Radar werkt Simpson nauw samen met het fotopersbureau WireImage. Hij zou zijn kiekjes aan hen doorverkopen. Vervolgens zou hij alleen de foto's die hij zelf maakte goedkeuren voor verspreiding door het persbureau. Naast foto's van grote evenementen zou het ook gaan om plaatjes van Ashlee en Jessica tijdens familie-uitjes en andere privémomenten.

Andere fotografen zijn vanzelfsprekend niet blij met de nieuwe roeping van papa Joe. Een fotograaf vertelt aan Radar dat hij onlangs bij een evenement rondom Jessica's nieuwe album 'A public affair' continu gehinderd werd door Joe met zijn camera. "Hij blokkeerde steeds mijn beeld. Terwijl ik was uitgenodigd door de platenmaatschappij om foto's te maken en Joe niet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen