Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liz Taylor gaat alleen in zee met Christie's

Shownieuws

Alleen veilinghuis Christie's is goed genoeg voor Elizabeth Taylor. Ze geeft het bedrijf de exlusieve rechten om haar toekomstige verkopen af te handelen.

Alleen veilinghuis Christie's is goed genoeg voor Elizabeth Taylor. De voormalige actrice geeft het van oorsprong Engelse bedrijf het exclusieve recht haar spullen te verkopen. De veiling van juwelen, kleren, kunst en ander persoonlijk bezit van Taylor verloopt voortaan enkel nog via Christie's, meldt persbureau Reuters woensdag.

De 74-jarige Taylor verwacht dat het veilinghuis op respectvolle wijze omgaat met de spullen die ze wil veilen. Volgens een woordvoerder van Christie's is de overeenkomst een logisch gevolg van jarenlange goede samenwerking.

Liz Taylor was te zien in films als 'National velvet', 'Cat on a hot tin roof', 'Cleopatra' en 'Who's afraid of Virginia Woolf'. Na een carrière in de filmwereld zet Taylor zich de laatste jaren in voor de strijd tegen aids. Christie's veilde eerder kleding en juwelen van de diva, waarna de opbrengst naar de Elizabeth Taylor Aidsstichting ging.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen