Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Veel bekende artiesten op soundtrack 'Afblijven'

Shownieuws

De filmmuziek van de film 'Afblijven' wordt uitgevoerd door een diversiteit aan bekende Nederlandse artiesten. Te horen zijn onder meer Ali B, Yes-R en Beef.

Een reeks bekende artiesten heeft getekend voor de filmmuziek van 'Afblijven'. Het gaat om onder anderen Dicecream, T-Slash, Yes-R en Ali B. Rapper Brainpower heeft niet alleen muziek bijgedragen, maar vertolkt ook een gastrol in de Carry Slee-verfilming.

'Afblijven' gaat over Melissa, een jong meisje dat een bekende danseres wil worden. Om haar onzekerheid te verbergen, slikt ze xtc-pillen. Dat biecht Melissa op aan een bekende rapper, een rol van Brainpower. "Bij mij moet je gewoon goed zijn en niet afhankelijk van een of ander stom middeltje", antwoordt hij kwaad. Brainpower staat helemaal achter de boodschap tegen drugs die hij het meisje in de film meegeeft, meldt de filmdistributeur dinsdag.

Het album met filmmuziek ligt vanaf maandag september in de winkel. Op de cd zijn ook Beef, De Jeugd van Tegenwoordig, Opposites, K-liber4life en Partysquad te horen. Volgende maand draait de film van regisseur Maria Peters in de bioscoop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen