Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Nijenhuis woest op bezoekers PC Hooftstraat

Shownieuws

Televisieproducent Johan Nijenhuis is woedend op de bezoekers van de PC Hooftstraat in Amsterdam. De shoppers kunnen zijn filmploeg niet waarderen.

Producent Johan Nijenhuis is woedend op bezoekers van de PC Hooftstraat in Amsterdam, die bekend staat als duurste winkelstraat van Nederland. Daar neemt de regisseur van de 'Zoop'-films de televisieserie Voetbalvrouwen op. Passanten beklagen zich daarover op grove toon bij de filmploeg, stelt Nijenhuis in een persbericht.

"Ik heb veel meegemaakt op filmlocaties, maar dit slaat alles", schrijft Nijenhuis. "We hadden toestemming een stuk van de straat tijdelijk af te zetten, maar een meneer in een Hummer kon niet twee minuten wachten. Hij wilde over me heen rijden als we hem er niet onmiddellijk langs lieten." Een vrouw die haar BMW wilde parkeren, zou met haar voorbumper een parkeerwacht van de filmploeg hebben omvergeduwd.

Nijenhuis is wel positief over ex-zangeres Conny Breukhoven. "Zij kwam speciaal uit de lunchroom om te vragen wat we aan het doen waren en of ze iets voor ons kon betekenen"

Voetbalvrouwen, waarin Leontine Borsato en Nicolette van Dam twee koopverslaafde vrouwen spelen, wordt deze winter uitgezonden door Talpa.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen