Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Steven Seagal treedt niet op in Zoetermeer

Shownieuws

Een cultureel podium in Zoetermeer is boos op Steven Seagal. De acteur heeft na maanden onduidelijkheid twee optredens met zijn band geannuleerd.

Een cultureel podium in Zoetermeer is boos op Steven Seagal. De Amerikaanse acteur zou deze week tweemaal met zijn band Thunderbox optreden in Cultuurpodium Boerderij. Aanvankelijk werden de concerten verzet, maar nu zijn ze geannuleerd. "Redenen van de annulering zijn onder andere wisselingen van management, eisen van de platenmaatschappij en voortdurend veranderende eisen van de managers", schrijft de Boerderij in een persbericht.

Het cultureel centrum zegt maanden aan het lijntje te zijn gehouden door de diverse managements van Seagal. Waarschijnlijk treedt de zingende acteur wel op in februari, maar dan in een grote zaal in Amsterdam. "Doordat de shows in Zoetermeer waren uitverkocht, ziet het huidige management waarschijnlijk in dat Seagal op deze manier meer geld kan verdienen", schrijft de Boerderij. "De slotconclusie is dat Steven Seagal er tot op heden niet in is geslaagd een betrouwbaar management te vinden." De vijftienhonderd mensen met een toegangskaart krijgen hun geld terug.

De 55-jarige acteur was een bekende acteur in de jaren negentig. De laatste jaren maakt hij veelal films die de bioscoop niet eens halen, of die alleen voor de video- en dvd-markt zijn bestemd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen