Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scarlett Johansson blijft graag mysterieus

Shownieuws

Scarlett Johansson houdt haar privéleven graag voor zichzelf. De actrice geeft af op collega's die haar inziens te openhartig zijn in interviews.

(Novum/AP) - Scarlett Johansson houdt haar privéleven graag voor zichzelf. Dat vertelt de actrice in het Amerikaanse tijdschrift InStyle. Ze geeft af op collega's die volgens haar te openhartig zijn in interviews. "Soms krijg ik het gevoel meer van hen te weten dan hun beste vrienden. Dat is toch raar?"

De 21-jarige actrice, bekend van films als 'Lost in translation' en 'Match point', vertelt verder dat ze onzeker is over haar succes van de afgelopen jaren. "Ik word er wel eens zenuwachtig van. Na elke film denk ik dat het misschien wel de laatste was."

Over haar carrière mag ze dan onzeker zijn, over haar lichaam is de actrice dat niet. "Ik heb nou eenmaal wat rondere vormen dan sommige collega's. Maar ik ben heel gelukkig met wat ik heb."

De nieuwste film van Johansson, 'The black dahlia' van Brian De Palma, was de openingsfilm van het filmfestival in Venetië. De film, waarin de actrice een voormalige prostituee speelt, beleeft zijn Nederlandse première als de opening van het eerste Leidse filmfestival eind oktober.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen