Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marcel is blij dat hij BB-huis mocht verlaten

Shownieuws

Marcel Meulhof vindt het wel best dat hij het Big Brother-huis uit is. Na drie weken in het pand verlangde de 45-jarige horecamanager erg naar zijn kinderen.

Marcel Meulhof vindt het wel best dat hij het Big Brother-huis uit is. Na drie weken in het pand verlangde de 45-jarige horecamanager erg naar zijn kinderen, vertelt hij op de website van het Talpa-programma. Ook de sancties na het mislukken van weekopdrachten vielen de Zwollenaar zwaar. "Met die noodrantsoenen vond ik het vervelend worden", zegt 'Big' Marcel. "Ik dacht: je bent 45, waar ben je in godsnaam ingestapt?"

Verder voelde hij zich op een gegeven moment niet bij alle bewoners even prettig. In het zesde seizoen van het realityprogramma ontstonden al snel twee kampen, die veel over elkaar roddelden. Marcel, die samen met zijn 19-jarige zoon Etiënne het huis inging, werd als een van de leiders van een van de groepen gezien. Toch voelde Marcel zich niet echt thuis tussen de andere bewoners. "Je moet in een groep passen. Etiënne daarentegen voelt zich daar happy."

Marcel denkt dat de kijkers hem een beetje vlak vonden. "Ik heb niet meer mijn best gedaan toen ik wist dat ik was genomineerd", vertelt hij. "Als mensen mij weg willen hebben, prima. Ik ga niet ineens populair doen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen