Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan houdt pers voor de gek

Shownieuws

Lindsay Lohan speelt een spelletje met de pers. Ze vertelt regelmatig dingen te verkondigen die niet waar zijn. "Als zij mij pakken, dan pak ik ze terug."

Lindsay Lohan houdt pers voor de gek

Lindsay Lohan speelt een spelletje met de pers. Dat vertelt de actrice in de Amerikaanse editie van het tijdschrift Elle. Ze vertelt regelmatig dingen te verkondigen die niet waar zijn, omdat ze dat leuk vindt. "Als zij mij pakken, dan pak ik ze terug."

De 20-jarige ster zegt dat ze weleens een verkeerde naam heeft doorgegeven als ze een affaire had. "Dan vroeg ik een vriend van mij of ik mocht zeggen dat hij mijn nieuwe liefde was." Lohan stelt veel last van de paparazzi te hebben, maar beseft ook dat ze hen nodig heeft. "Het is ook raar als ze er een keer niet zijn en er niet over je wordt geschreven. Dan vraag je je af of je nog wel interessant genoeg bent."

Lohan vindt het wel jammer dat er zo veel aandacht uitgaat naar haar uitgaansleven en niet naar haar werk. "Ik ben 19 jaar. Dan is het toch logisch dat je veel uitgaat", verzucht ze. "Maar ik werk ook heel hard."

Dat mensen tegenwoordig beroemd kan worden zonder iets noemenswaardigs te presteren, vindt de actrice en zangeres een aanfluiting. "Tegenwoordig hoef je alleen nog maar in een realityshow te verschijnen", zegt ze. "Er zijn meisjes die alleen naar clubs gaan, daar wat gekke dingen doen en vervolgens op de covers van alle tijdschriften staan. Dat snap ik soms niet. Ik heb keihard gewerkt vanaf mijn vierde om dit te bereiken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen