Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vlaamse Laura Lynn hoeft geen docusoap

Shownieuws

Laura Lynn vindt zichzelf niet interessant genoeg voor een docusoap. "Thuis is niet veel te beleven", zegt de 30-jarige West-Vlaamse zangeres.

Vlaamse Laura Lynn hoeft geen docusoap

Laura Lynn vindt zichzelf niet interessant genoeg voor een docusoap. "Thuis is niet veel te beleven", zegt de West-Vlaamse zangeres. "Ik ben alleen met mijn vriend." In Nederland is het leven van sterren als Jan Smit, Frans Bauer en Jannes in beeld gebracht in een realitysoap.

In juni moest Lynn twee optredens in Nederland afzeggen vanwege oververmoeidheid. In het najaar hoopt de 30-jarige Belgische alsnog in Nederland op te treden. Haar succes in Nederland komt langzaam op gang, geeft ze toe. "Maar er zit wel beweging in."

In Vlaanderen is Laura Lynn veel populairder. Er is zelfs al een gebakje in haar woonplaats Ardooie naar haar vernoemd. "Mensen zijn benieuwd naar wat ik graag eet", vertelt Laura. "Ik houd van chocola.'' Het Laura Lynn-gebakje is een taartje met veel chocola en een koek als bodem. Geld hoeft zij niet te hebben van de bakker die het gebakje enkele maanden geleden op de markt bracht. "Ik ben al blij met zo'n idee, vooral in mijn eigen streek."

Laura Lynn heet eigenlijk Sabrina Tack. Ze zorgde in de zomer van 2005 voor een terugkeer van de Vlaamse schlager in de hitparades van zowel Vlaanderen als Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen