Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jaloezie is ook Tanja Jess niet vreemd

Shownieuws

Tanja Jess houdt niet van stinkende gympen en een slecht geschoren borstkas. Dit najaar presenteert ze een nieuwe verleidingsshow op tv bij Veronica.

Jaloezie is ook Tanja Jess niet vreemd

Tv-presentatrice Tanja Jess is blij dat haar man Charly Luske een beetje jaloers is. "Als ik naar een feestje ga, komt er toch altijd wel zo'n opmerking van 'gedraag je je wel'." De 39-jarige Jess, die eerder Temptation Island en Paradise Hotel presenteerde, presenteert komend tv-seizoen een nieuw verleidingsprogramma bij Veronica.

De nieuwe show, waarvan de titel nog onbekend is, is volgens de blondine een mix tussen de eerdere shows en een programma als Herken De Homo. Jess stelt dat de deelnemers deze keer aan nog meer verleiding worden blootgesteld. En er is een groot geldbedrag te winnen, mits de relatie intact blijft. Maandag vliegt ze naar Thailand voor de opnamen.

Hoewel ze zelf nooit zou meedoen aan een verleidingsprogramma, heeft ze wel begrip voor de kandidaten. "De meeste zijn tussen de 19 en 30 jaar. Dat is een leeftijd waarop je jezelf ontdekt en nieuwsgierig bent." Het avontuur en het gratis verblijf op een luxe resort op een paradijselijk eiland zijn volgens Tanja voor veel deelnemers reden om zich in te schrijven.

De presentatie van deze shows maakt Jess intussen tot een ware verleidingexpert. Zelf is ze 'sowieso van de kaarsjes en het lekkere koken'. En ze weet dat mannen vooral heel visueel zijn ingesteld. "Met een bos rozen maak ik Charly niet blij. Wel als ik in een kittig lingeriesetje op hem lig te wachten." Jaloezie is haar ook niet vreemd. "Niet erg, zolang ik maar het gevoel heb dat het in balans is."

Voor de mannen heeft de presentatrice wat tips. Zo mag volgens haar de openingszin worden afgezworen, zijn stinkende gympen funest en strings helemaal uit den boze. Het scheren van borsthaar mag weer wel. "Maar doe het dan ook voordat je het bed in duikt. Er is niets erger dan een geschoren bast die als een soort schuurpapier langs mijn borsten gaat."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen