Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Andrea Bocelli wil 'My way' opnemen

Shownieuws

Andrea Bocelli wil een eigen versie opnemen van de evergreen 'My way'. De Italiaanse zanger vindt de klassieker van Frank Sinatra prachtig, zegt hij in Libelle.

Andrea Bocelli wil 'My way' opnemen

Andrea Bocelli wil een eigen versie opnemen van de evergreen 'My way'. De Italiaanse zanger vindt de klassieker van Frank Sinatra prachtig, zegt hij in een interview met zijn Nederlandse collega Marco Borsato. Het vraaggesprek is maandag te lezen in het weekblad Libelle. Eerder namen onder anderen Herman Brood, Sid Vicious en Elvis Presley een eigen versie van het nummer op.

Bocelli biecht Borsato, die een Italiaanse vader heeft, verder op dat hij last heeft van plankenkoorts. "Ik heb het altijd moeilijk voor ik het podium op moet", zegt de 47-jarige tenor. "Vaak heb ik er de dag voor een optreden al last van, maar tegelijkertijd vind ik het heerlijk om te doen."

Op zijn nieuwe album 'Amore' werkt Bocelli samen met Christina Aguilera, Stevie Wonder en saxofonist Kenny G. Zijn duet met Borsato, 'Because we believe', staat op een speciale editie van het album, die alleen verkrijgbaar is in Nederland en België.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen