Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss met vrienden naar Stones in Amsterdam

Shownieuws

Kate Moss heeft veel over voor haar vrienden. Het topmodel betaalde zo'n dertigduizend euro voor een tripje naar een concert van de Rolling Stones in Amsterdam.

Kate Moss met vrienden naar Stones in Amsterdam

Kate Moss heeft veel over voor haar vrienden. Het Britse topmodel betaalde vorige week bijna dertigduizend euro voor een tripje naar een concert van de Rolling Stones in de Amsterdam ArenA. Dat melden verschillende Britse en Amerikaanse media maandag. De reis was een huwelijkscadeautje aan enkele goede vrienden. Het pasgetrouwde stel vloog samen met Moss in een privé-vliegtuig naar Amsterdam.

Niet alle vrienden van Moss waren volgens de Britse krant Daily Star echter gelukkig met het initiatief. Vriendin Jade Jagger, dochter van Stones-voorman Mick, bleef met een kater achter nadat Moss vergat haar hotelrekening in het vijf sterren tellende Amstel Hotel te betalen. Het model en haar vrienden bleven daar slapen nadat ze waren uitgenodigd voor de afterparty van de rockband. Naar verluidt heeft Moss de rekening later alsnog voldaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen