Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon Osbourne: Tom Cruise is gek

Shownieuws

Sharon Osbourne, presentatrice van een praatprogramma, heeft uitgehaald naar Tom Cruise. "Tom wil ik niet als gast, omdat ik hem zou vertellen dat hij gek is."

Rockvrouw en presentatrice van een praatprogramma Sharon Osbourne, heeft uitgehaald naar Tom Cruise. "Tom wil ik niet als gast, omdat ik hem zou vertellen dat hij gek is", zegt Sharon in de Britse krant The Sun.

Cruise werkt liever samen met grote namen als Jonathan Ross, zegt Sharon, omdat die hun relatie met een grote ster niet op het spel zetten met onbeleefde vragen. De 53-jarige vrouw van hardrocker Ozzy Osbourne heeft verder weinig behoefte aan Cruise. "Ik heb het liefst echte mensen met echte verhalen te gast. Tom Cruise kan wachten."

Cruise is veelvuldig in de media geweest met als vreemd gekenschetst gedrag. De acteur zou zijn verloofde Katie Holmes zo hebben meegesleurd in het gedachtegoed van de Scientology-kerk dat ze nauwelijks nog contact heeft met haar familie. Ook zijn optreden bij Oprah Winfrey was voor menigeen een bron van ergernis. Cruise sprong op en neer op de bank en schreeuwde hoe blij hij was met Holmes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen