Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon reageert op website na rel met Joling

Shownieuws

De ruzie tussen de 'polderdiva's' Gordon en Gerard Joling lijkt voorlopig niet meer goed te komen. De zangers ruziën door over de beëindiging van hun programma.

De ruzie tussen de 'polderdiva's' Gordon en Gerard Joling lijkt voorlopig niet meer goed te komen. De zangers ruziën door over de beëindiging van hun succesprogramma 'Gordon en Joling over de vloer'. Nadat ze elkaar publiekelijk aanvielen, slaat Gordon dinsdag weer terug, ditmaal op zijn weblog.

Nadat Joling de opnamen voor het derde seizoen in de ochtend afbelde, lieten de twee zich negatief over elkaar uit in de media. Maandag kwam het televisieprogramma Shownieuws met een item over het gebeurde. Joling is één van de presentatoren van de entertainmentshow. Gordon spreekt zich op zijn weblog uit over de uitzending van 'de vriendenclub' van Gerard Joling, 'waar in eenzijdige beweringen en berichtgeving werd gedaan alsof ik de boeman ben in deze kwestie'.

Gordon reageert gepikeerd op zijn website. "Hou op met wijzen naar anderen en wees een vent en zeg waar het op staat. Eerlijkheid duurt het langst." Ook zegt Gordon klaar te zijn met het programma en zijn collega. Hij heeft genoeg van de eisen van 'onze diva, die er zoals altijd geen zin in had'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen