Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chimène van Oosterhout eist respect

Shownieuws

Chimène van Oosterhout eist respect. Na een moeilijke periode laat de televisiepresentatrice zich niet meer vernederen. "Dat is ook iets wat je moet afdwingen."

Chimène van Oosterhout eist respect. Na een moeilijke periode laat de televisiepresentatrice zich niet meer vernederen, zegt zij in het programmablad Avrobode van deze week.

Drieënhalf jaar geleden hoorde Chimène vlak voor de geboorte van haar kind dat Yorin haar contract niet verlengde. Enkele maanden later liet de vader van haar kind de 42-jarige presentatrice in de steek. "Na alles wat gebeurd is, vind ik het vooral belangrijk dat ik vanaf nu met respect behandeld word, waar en door wie dan ook."

Na haar tijd bij Yorin was Chimène onder meer te zien in Sterrenbeurs en Patty's Fort. Dit seizoen is zij te zien in Peking Express Vip. Het was niet vanzelfsprekend dat zij na haar afwijzing in 2003 door zou gaan met presenteren. "Door de manier waarop ik aan de kant was gezet bij Yorin, had ik iets van: als het er zo aan toe gaat in televisieland, dan hoeft het voor mij niet meer. Maar ja, ik stond er ineens ook alleen voor en ik moest geld verdienen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen