Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Anna Nicole Smith overlijdt naast haar bed

Shownieuws

De zoon van Anna Nicole Smith is overleden naast het ziekenhuisbed van zijn moeder. Daniel bezocht zijn moeder omdat zij net bevallen was van een dochtertje.

(Novum/AP) - De zoon van Anna Nicole Smith is overleden in haar bijzijn. Dat heeft een politiewoordvoerder bekendgemaakt. De 20-jarige Daniel overleed zondag in het ziekenhuis op de Bahama's, waar zijn moeder drie dagen eerder beviel van een dochter. Over zijn doodsoorzaak is nog niets bekend.

Daniel Smith arriveerde zaterdag op de Bahama's om zijn zusje te bewonderen. Volgens de politiewoordvoerder ging hij meteen naar het ziekenhuis, waar hij de nacht doorbracht op een stoel naast zijn moeders ziekenhuisbed. Toen Anna Nicole haar zoon 's ochtends wakker wilde maken, bleek hij te zijn overleden.

Op haar website is te lezen dat de 38-jarige Anna Nicole verslagen is. "Hij was haar trots en een geweldig mens." De vader van Daniel is Billy Smith, met wie Anna Nicole op 17-jarige leeftijd trouwde en van wie ze twee jaar later scheidde. Wie de vader is van haar pasgeboren dochtertje, is niet bekend.

Vicki Lynn Hogan, zoals Anna Nicole officieel heet, werd bekend als Playmate. Wereldwijde bekendheid vergaarde zij vooral door haar huwelijk met de 89-jarige oliemiljardair J. Marshall Howard. Sinds het overlijden van Marshall, na veertien maanden huwelijk, is Smith met zijn familie in strijd om de erfenis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen