Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon en Joling stoppen samenwerking

Shownieuws

Gerard Joling zei maandagochtend af voor de opnamen van Joling & Gordon over de Vloer. 'Goor' is zo teleurgesteld dat hij de samenwerking stopzet.

Gordon en Gerard Joling zijn uit elkaar. Maandagochtend zegde Joling af bij de opnamen van Joling & Gordon over de Vloer. 'Goor' is zo teleurgesteld dat hij de samenwerking stopzet. "Voor mij is de maat vol. Er komt geen vervolg meer op deze door vele bewonderde serie", schrijft de volkszanger op zijn weblog. Joling doet op zijn beurt geen lijmpogingen, laat manager Wino Omzigt weten. "Gerard heeft het enorm druk."

Het Talpa-programma is altijd al een hele opgave voor hem. "Hij heeft slaapproblemen en vindt het erg om van huis te zijn." Zeker wanneer hij zich niet lekker voelt, is leuk doen voor de camera een heel karwei, zegt Omzigt.

Gordon speelt met de gedachte 'om met andere mensen op pad te gaan en te bewijzen dat het succes niet alleen door Gerard kwam, maar ook door mij en het format'. Jolings zege heeft hij, laat zijn woordvoerder weten. "Als Gordon dat wil, moet hij dat maar doen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen