Kies je favoriete radiostation

Dossiers

R&b-ster Sean Combs doet afstand van 'Diddy'

Shownieuws

Sean Combs noemt zich niet langer Diddy. De Amerikaanse musicus heeft een schikking getroffen met de Britse muziekproducer Richard 'Diddy' Dearlove.

(Novum/AP) - Musicus Sean Combs noemt zich niet langer Diddy, in ieder geval niet in Groot-Britannië. De Amerikaan heeft een schikking getroffen met de Britse muziekproducer Richard Dearlove, die dezelfde bijnaam al sinds 1992 gebruikt. Dat hebben de advocaten van Dearlove maandag bekendgemaakt.

Sinds 2001 noemde de r&b-ster zichzelf P. Diddy. Vorig jaar haalde hij de P. weg. Dearlove sleepte hem voor de rechter wegens oneerlijke concurrentie. De naamsverandering zou voor verwarring zorgen. "Ik begon e-mails te krijgen van Porto Ricaanse meisjes die in mijn video wilden spelen. En mensen vroegen me naar hun kledinglijn te kijken", zegt de 40-jarige Dearlove in de Britse krant The Guardian.

Volgende maand zou de Britse rechter zich over de zaak buigen. In plaats daarvan heeft de 36-jarige Combs, wiens vermogen wordt geschat op tweehonderd miljoen euro, een schadevergoeding betaald en neemt hij Dearloves juridische kosten voor zijn rekening, meldt diens advocaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen