Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruim twee miljoen kijkers voor Boer zoekt Vrouw

Shownieuws

Ruim twee miljoen mensen hebben zondag de eerste aflevering van Boer zoekt Vrouw gezien. De Wedstrijden en Dancing on Ice trokken minder kijkers.

Ruim twee miljoen mensen hebben zondag de eerste aflevering van het tweede seizoen van Boer zoekt Vrouw gezien. Daarmee wist het datingprogramma voor boeren meer kijkers aan zich te binden dan De Wedstrijden op Talpa (1,9 miljoen kijkers) en de uitslag van Dancing on Ice op RTL 4 (één miljoen kijkers). Vorig jaar was Boer zoekt Vrouw het best bekeken programma op de Nederlandse televisie dat geen sport bevatte.

In de aflevering werd bekend welke vijf van de tien geselecteerde boeren de komende weken gevolgd worden: Gerrit, Jochum, Dirk-Jan, Hans en Martijn. Geïnteresseerde vrouwen konden eerder een brief sturen naar hun favoriete boer. Degenen met de meeste brieven maken nu kans de liefde van hun leven te vinden door de schrijfsters in levende lijve te ontmoeten.

Vorig jaar keken per aflevering gemiddeld meer dan twee miljoen mensen naar Boer zoekt Vrouw. Ook bleek uit onderzoek dat meer dan de helft van de Nederlandse boeren naar het KRO-programma keek.

Boer zoekt Vrouw is elke zondag te zien op Nederland 1. De presentatie is in handen van Yvon Jaspers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen