Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Xander vindt monogamie niet van deze tijd

Shownieuws

Xander de Buisonjé heeft moeite met monogamie. "Maar als er een pilletje zou zijn waarvan je monogaam wordt, zou ik het nemen."

Xander de Buisonjé heeft nog steeds moeite met monogamie. De 33-jarige zanger vertelt maandag aan het blad Viva dat hij een dergelijke samenlevingsvorm niet realistisch vindt in deze tijd. "Maar als er een pilletje zou zijn waarvan je monogaam wordt, zou ik het nemen."

De zanger was in 2002 negatief in het nieuws. De roddelpers viel over hem heen toen kort voor zijn bruiloft met Wendy van Dijk bekend werd dat hij was vreemdgegaan. Om die reden ging het huwelijk met de presentatrice niet door. Nu geeft de zanger toe nog steeds moeite te hebben met monogamie, hoewel het hem wel heel romantisch lijkt.

Xander vindt het vervelend dat nog steeds het imago van 'hyper, rebels en een rokkenjager' aan hem kleeft. Nieuwe vrouwen in zijn leven worden voortdurend voor hem gewaarschuwd. De zanger heeft zelf geen problemen met een vreemdgaande partner. Hij is vergevensgezind. "Als een vrouw een keer vreemdgaat, is voor mij de relatie niet gelijk over."

Xander werd bekend met de Maastrichtse band 'Volumia!' De groep scoorde hits met ballads als 'Afscheid' en 'Hou me vast'. In 2002 ging Xander solo. Eind deze maand brengt de zanger zijn nieuwe single uit: 'Dit is mijn stem'. Het is een duet met de Franse zanger Patrick Bruel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen