Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Groupie vreest hiv-besmetting door actie Doherty

Shownieuws

De groupie in wie Pete Doherty een naald zette, vreest bij die actie besmet te zijn geraakt met het hiv-virus. Doherty nam bloed van haar af voor een kunstwerk.

De groupie in wie Pete Doherty in maart een naald zette, vreest bij die actie besmet te zijn geraakt met het hiv-virus. Dat zegt ze maandag in de Britse krant The Sun. De vrouw, Laura McEvoy, beschuldigt de 27-jarige rocker er bovendien van dat hij haar heeft misbruikt voor een ordinaire publiciteitsstunt.

In april plaatste The Sun foto's van Doherty waarop te zien leek te zijn hoe in zijn Londense appartement een heroïnespuit zette in een bewusteloze McEvoy. Doherty zei dat hij haar geen heroïne toediende, maar bloed afnam voor een kunstwerk. Laura bevestigde dit. Nu heeft ze spijt, en vreest ze dat ze iets heeft opgelopen door de naald. De 21-jarige groupie zegt nooit te hebben ingestemd met Pete's actie.

Doherty, zanger van de Babyshambles, is regelmatig in het nieuws vanwege zijn drugsverslaving en arrestaties. Ook trekt de knipperlichtrelatie met topmodel Kate Moss veel media-aandacht. De zanger heeft iets met heroïnenaalden, want in mei spoot hij nog met een naald bloed op een camera tijdens een interview met MTV in Berlijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen